امسال در حالی که تصمیم داشتم نمایش جدیدم رو شروع کنم با پیشنهاد بازی در نمایش "آدم آدم است" رو به رو شدم. به دلیل کمبود وقت پس از صحبت های اولیه پذیرفتم که نقش "فیرچایلد"، فرمانده خون آشام این نمایش را بازی کنم. "آدم آدم است" نوشته ی برتولت برشت قرار است در جشنواره منطقه ای تئاتر دانشجویی که از 5 تا 10 اردیبهشت در کیش برگزار می شود به روی صحنه برود. در این نمایش با فریده گرمساری، رضا غریب زاده دریایی، مجید کشاورز، ساناز نجفی، صالح صالح زاده، محمد حمزوی و مجتبی حمیدی هم بازی هستم. کارگردان این نمایش هم فریده گرمساری که مهران محمودزاده دهبارزی به عنوان استاد راهنما در کنارش کار می کند.
با اینکه علاقه و ارادات خاصی به بازیگری تئاتر دارم اما حدود چهار ساله که بیشتر دغدغه های هنریم حول محور کارگردانی تئاتر می گذره که نتیجه اش هم سه گانه های "خانواده وینگفیلد"، "خانواده استریندبرگ" و "خانواده لورنزو" بود که بین سال 90 تا 92 به روی صحنه بردم.
سال گذشته بخاطر بازی در نمایش "غزل پری دریایی" و تمرینات پیوسته در طول سال و حضور در جشنواره های متعدد نتونستم هیچ نمایشی را کارگردانی کنم، اما امسال قصد دارم یک کار ایرانی را به روی صحنه ببرم. نمایش ایرانی که یک بانوی عزیز هرمزگانی به نام شریفه بنی هاشمی آن را نوشته است.
امیدوارم به کمک دوستان خوب گروهم (تئاتر کارگاه)، اجرای موفقی برای مردم داشته باشیم.
- کارل تارو گرینفلد، ژورنالیست ژاپنی: +
حسن روحانی در ورزش خوش شانس است. بعد از انتخابش به عنوان رئیس جمهوری، تیم ملی کشور به جام جهانی راه یافت. تیم ملی والیبال در چند دوره بسیار خوش درخشید و حالا تیم کشتی ایران قهرمان کشتی جهان شد، آن هم در امریکا !
البته ورزش ایران بعد از انتخاب روحانی به عنوان رئیس جمهور، در رشته های دیگر هم موفقیت هایی داشته که من به یاد ندارم.
منبع: +
مجید سرنی زاده که به تازگی به عنوان مشاور امور پژوهشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان منصوب شده با مقاله "توسعه صنایع فرهنگی از مسیر اقتصاد دانشبنیان" به کنفرانس بینالمللی مدیریت، فرهنگ و توسعه اقتصادی که اردیبهشتماه در مشهد برگزار خواهد شد راه یافت. این پژوهش با بررسی موانع و چالشهای پیش رو توسعه صنایع فرهنگی در کشور و همچنین بررسی ظرفیتهای اقتصاد دانشبنیان، مسیری را برای تسهیل و تسریع توسعه صنایع فرهنگی کشور پیشنهاد میکند.
کنفرانس بینالمللی مدیریت، فرهنگ و توسعه اقتصادی که میزبان سخنرانی مجید سرنیزاده با عنوان "توسعه صنایع فرهنگی از مسیر اقتصاد دانشبنیان" است نیز به دبیری پروفسور سعید خزایی مدیر مرکز آیندهپژوهی دانشگاه تهران و با حضور اساتید برجسته بینالمللی همچون پروفسور کارابولوت، پروفسور تایو و پروفسور فنگجی در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه سالجاری در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.
گفتنی است مجید سرنیزاده کارشناس ارشد فلسفه علم دانشگاه اصفهان، کارگردان و سرپرست تئاتر کارگاه بندرعباس و پژوهشگر بینالمللی مطالعات اجرا، پیش از این با مقالاتی با عنوان "Theater Should be beurned" در سمپوزیوم بینالمللی تئاتر تجربی شانگهای 2013، "حافظه حرکتی جمعی و تئاتر مبتنی بر حرکت" و "بررسی ظرفیتهای نمایشی شعر نو به عنوان متن اجرای نقالی"، "در همایش ملی مطالعات اجرا (جایزه دکتر ناظرزادهکرمانی)، 1393 و با پژوهشهایی با عناوین "Avant-garde theater and The Collective gesture memory" و "The Refer of avant-garde theater to traditional theater در کنفرانس بینالمللی مطالعات اجرا 2014، حضور داشته است.
در همین باره: خبرگزاری فارس
این روزها در هر جمع و محفلی صحبت از توافق هسته ای ایران با قدرت های جهانی در میان است. اغلب مردم از این توافق خرسند هستند و تعدادی هم ناراحت!
مردمی که خوشحال هستند فشار تحریم را با پوست و استخوان خود درک کرده اند و حالا که حرف از رفع تحریم ها در میان است احساس می کنند می توانند دوباره نفس بکشند...
گروه ناراحت هم احساس می کند مقاومت 10 ساله و اقتدار ملی ایران با این توافق از بین می رود و از توان نظامی کشور کاسته خواهد شد.
امیدوارم با رفع تحریم ها و کم کار شدن نیروگاه های هسته ای، مثل کشورهای ژاپن و آلمان در صنعت رشد قابل قبولی داشته باشیم!!!