جغد بندری
جغد بندری

جغد بندری

خداحافظی گاریز بوشهری با بندرعباس

 

ماهی گاریز کباب شده برای بندرعباسی‌ها غذای بسیار محبوبی است. تیرماه هر سال؛ در محله‌های قدیمی؛ بوی این ماهی لذیذ هر روز به مشام می‌رسد. گاریز بوشهری اما از گاریز محلی محبوب‌تر و خوشمزه‌تر است. این ماهی سال‌های پیش جز ارزان‌ترین ماهی‌های عرضه شده در بازار ماهی‌فروشان بود. ولی امسال این ماهی(گاریز بوشهری) بسیار کم‌یاب شده است؛و گاهی به اندازه خیلی کم و با قیمت ۷۰۰۰تومان در بازار توزیع می‌شود. با یکی از ماهی فروشان قدیمی بازار صحبت می‌کردم؛ دلیلش را صادرات این ماهی به امارات متحد عربی عنوان کرد.  

عکس مربوط به ماهی "گاریز" محلی بندرعباس است.

نظرات 5 + ارسال نظر
سیاورشن یکشنبه 19 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 05:39 ب.ظ http://siavarshan.com

جل الخالک....یعنی گاریز هم بندری، سرحدی دارد؟

فرشته مرگ یکشنبه 19 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 10:40 ب.ظ

سلام اگه اشتباه نکنم بوشهری گپترن روغن بوشم بیشترن

ایسا/تئاتریکال دوشنبه 20 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 09:47 ق.ظ http://theatricals.blogsky.com

مجید جان چیزهای زائد و اضافی زیادی هن که باید مردم همت به خرج هادن و از زندگیخو حذف بکنن.مثل سفر و تفریح

متوجه نبودم ...

ایسا/تئاتریکال چهارشنبه 22 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 08:32 ق.ظ http://teatrical.blogfa.com

مجید جان کمی با عجله مطلب بالا امنوشت. منظورم اینن که ماهی خاردن هم یک امر اضافی در زندگی مردمم. یعنی خیلی چیزو تو زندگی ما اضافین. بالاخره ما باید به مردمی فهیم و قانع تبدیل بشیم. تفریح از زندگیمو حذف بکنیم. سفر حذف کنیم.و خیلی چیزو دگه. ما که گوشت حذف موکه از زندگی حالا خدارو شکر کاری اکردن که ماهی هم حذف بکنیم.توصیه اکنم شما هم انسانهای مفیدی برای دولت بشی و ماهی نخوری

خارخاسک چهارشنبه 22 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 02:44 ب.ظ http://www.vahdinon.com/sadaf

http://www.vahdinon.com/sadaf

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد